Batteriet i ID Lock är inte längre ett problem

Det var länge sedan låset började sjunga blinka lilla stjärna för att den vill att vi ska byta batterier.
Vi är nu uppe i 9 månader, men då har jag lyckats att tappa bort lite data så batterierna har levt längre än så.

Gissar jag så börjar vi nu närma oss 1 års batteritid, och det är inte omöjligt att det går att lyckas med som det ser ut nu.

Det är riktigt trist att låset hade problem såpass länge med dåligt batteri så detta blev det första folk hör om ID Lock.

Jag fick frågan häromdagen från YouTube vilket lås jag skulle köpt idag. Jag älskar konkurrens, tror det får alla att skärpa sig och driver på utvecklingen i rätt riktning.
Men skulle jag valt ett lås idag så kommer det troligtvis bli ett Yale, mitt hjärta vill verkligen säga ID Lock. Men låset har, även fast det är andra iterationen ett antal problem.

Batteriförbrukningen är inte ett problem längre, men hundrastaren har ibland problem att komma in. Touchpanelen reagerar inte korrekt, kanske blinkar den rött och vägrar reagera. Jag vet inte, men hon har problem att komma in ibland pga touchpanelen.

Frun i huset lyckas även då och då få ut låskolven när hon öppnar dörren. Jag har lyckas någon enstaka gång.
Men jag har inte förstått hur det går till att när dörren är öppen lyckas skicka ut låskolven utan att vrida på vredet. Dörren har ju en manick som känner av om den är öppen. Och då ska den inte kunna trycka ut låskolven, men det händer rätt regelbundet.

Så hur ser batterihistoriken ut, här har du dagens graf